Hulsterheide » Kliniek » Rondleiding

Even een rondleiding

De balie en de wachtzaal

Hier meld je jezelf aan, waarna je kan plaats nemen in de wachtzaal. Tijdens het wachten is er gelegenheid om een gratis kopje koffie of glaasje water te drinken.

Onze wachtzaal is opgesplitst in twee delen, waardoor honden en katten afzonderlijk kunnen wachten tot ze aan de beurt zijn, om zo min mogelijk stress te moeten ervaren.

Tevens is er de gehele dag door de mogelijkheid om dieetvoeding, educatief speelgoed, medicijnen, vlooienmiddelen enz. aan de balie te komen afhalen. Heb je net een puppy of ander jong diertje gekocht? Kijk dan zeker eens naar onze leuke fotowand!

Hier komen alle foto's van de meest recent gevaccineerde jonge dieren te hangen. Willen jullie de foto's ook thuis kunnen bekijken? Geen probleem, je vindt ze ook op onze website!

De spreekkamers

Je dier wordt hier uitgebreid onderzocht waarbij de dierenarts je allerlei vragen zal stellen die de aard en de ernst van een klacht duidelijk kunnen maken. Als tijdens het consult onvoldoende duidelijk wordt wat uw huisdier mankeert, is er aanvullend onderzoek nodig zoals bv. RX, echo, bloedonderzoek, urine-onderzoek, ECG, ...

We beschikken ook over een afzonderlijk kattenconsult, zodat ook voor hen het bezoek en verblijf zo comfortabel mogelijk is. 

Hospitalisatie

Wij beschikken over een ruime hospitalisatieruimte met onderverdelingen en aanpassingen voor de verschillende diersoorten. Zo hebben we gescheiden ruimten voor honden, katten en knaagdieren.
Hier wordt je huisdier wakker na een operatie of is hij in behandeling wegens ziekte. Als wij vermoeden dat een patiënt een besmettelijke ziekte heeft, dan hebben wij een volledig aparte hospitalisatieruimte waar ook deze patiënt met behulp van de beste zorgen kan herstellen.

De apotheek

Onze kliniek beschikt over een apotheek met een uitgebreid assortiment diergeneesmiddelen. Naast producten ter genezing of voorkoming van ziekten bij dieren zijn er ook verzorgingsproducten. 

Verkrijgbaar zijn (met deskundig advies!): 

  • anti-parasitaire middelen (vlooien, teken, wormen, ...)
  • vachtverzorgingsproducten, zoals shampoos, conditioners, borstels
  • ontwormingsmiddelen
  • cleaners voor de regelmatige hygiëne van oren en ogen
  • vitaminepreparaten
  • tandverzorgingsproducten (tandpasta, tandenborstel, kauwstrips, ...)
  • voeding
  • educatieve speeltjes...
  • drankfonteintjes