Hulsterheide » Nieuws

Nieuws

Alles wat u wilde weten over dierenartsenpraktijk Hulsterheide.

Focus maand april: maand van de parasieten

Parasieten (wormen, vlooien, teken) van je huisdier kunnen schadelijk zijn voor je eigen gezondheid, vooral kinderen en oudjes zijn het meest gevoelig.
Er zijn een aantal belangrijke tips i.v.m. preventie hierover zoals: ontworm je huisdier minstens 4/jaar, doe aan vlooien- en tekenpreventie gedurende het ganse jaar, was regelmatig je handen na contact met je huisdier en dek de zandbak af (zodat katten deze niet als kattenbak kunnen gebruiken).
Heb je hierover nog vragen of heb je goede, werkzame producten nodig, aarzel dan niet om ons te contacteren of stel je vraag aan de balie.
Dierenkliniek Hulsterheide werkt conform conform de ESCCAP richtlijnen

 

 

Promotie: op = op

Andere promoties via onze webshop »

Opgelet: belangrijke info i.v.m. de chip van uw hond en/of kat

Als een gevolg van de GDPR wetgeving zullen alle contactgegevens op de chip van uw huisdier vanaf 1 mei 2021 geanonimiseerd moeten worden.
Dit maakt het moeilijker om de eigenaar van een dier terug te vinden.
Hoe kan je dit vermijden? Via de site van DogID of CatID kan u toestemming geven om uw gegevens openbaar te houden/maken. U moet hiervoor uw rijksregisternummer koppelen aan de chip van uw huisdier.

Nuttige tips

Enkele nuttige tips die wel eens van toepassing kunnen zijn!

Nuttige tips »

Evenementen

Interesse in wat we doen en hoe alles in zijn werk gaat? Of wil je iets bijleren? Kom dan zeker naar een van onze evenementen!

Evenementen »

Dierenweetjes

Elke week geven we jullie een leuk dierenweetje mee!

Dierenweetjes »