Hulsterheide » Onze diensten » Hospitalisatie

Hospitalisatie

Wij beschikken over een ruime hospitalisatieruimte die aangepast is voor zowel hond, kat als konijn. In deze ruimte wordt je huisdier in alle rust wakker na een operatie of verblijft hij wanneer hij een behanding is wegens ziekte.

In onze hospitalisatieruimte volgen onze dierenartsen en assisenten de toestand van je dier nauwgezet op. UIteraard voorzien we de patiëntjes in onze hospi ook van de nodige medicatie en aangepaste voeding. Tussendoor laten we je hond ook eens even uit om zijn behoefte te laten doen, of spelen we ook even wat met je dier om zo voor de nodige beweging te zorgen. Dit alles uiteraard enkel indien de toestand dit toelaat.

Al onze hokken zijn voorzien van een zacht matje zodat je dier zo comfortabel mogelijk kan liggen. Uiteraard mag je gerust ook nog een eigen dekentje en/of speeltje meegeven voor in het hok zodat je dier zich zo veilig mogelijk voelt. Bij patiënten die langere tijd in onze hospi moeten verblijven, mag je als baasje uiteraard ook tussendoor je geliefde huisdier een bezoekje komen brengen. Vraag hier gerust naar bij onze dierenartsen!

Behalve onze standaard hospitalisatieruimte hebben we ook nog een tweede aparte ruimte waar we dieren in quarantaine kunnen plaatsen waarvan er een vermoeden is dat ze mogelijk een besmettelijke ziekte hebben. Op die manier proberen we de kans op besmetting van andere patiëntjes tot een minimum te beperken.


onze hospitalisatieruimte met moduleerbare hokken, aangepast voor zowel hond, kat als konijn


aparte hospitalisatieruimte voor dieren die in quarantaine moeten verblijven