Hulsterheide » Onze diensten » Balieverkoop

Balieverkoop

Tijdens de consultatie-uren kan je doorlopend terecht aan onze balie om diverse producten te kopen zoals medicatie, voeding, snacks, verzorgingsproducten, speeltjes,...

Een aantal van deze producten staan uitgestald in onze wachtzaal, maar uiteraard hebben we nog veel meer in stock. Ben je op zoek naar een specifiek product? Aarzel dan zeker niet om er achter te vragen aan onze balie! Mochten we het product dat je zoekt toch niet in ons assortiment hebben, dan kijken we of we het gevraagde product, of een vergelijkbaar alternatief, voor jou kunnen bestellen bij onze leverancier.

Ons volledige assortiment producten (uitgezonderd producten die wettelijk gezien beschouwd worden als medicatie) vind je ook terug op onze webshop "Verwen Je Dier". Op die manier kan je op voorhand reeds een keuze maken en hoef je aan de balie dus niet meer op zoek te gaan naar welk product je nu eigenlijk juist nodig had. Nog makkelijker is natuurlijk om het product al meteen te bestellen en betalen via onze webshop zodat je bestelling reeds voor je klaar wordt gezet aan de balie. Woon je niet in de buurt van de praktijk? Uiteraard kan je er ook voor kiezen om je bestelling te laten verzenden, vanaf 40 euro is de verzending bovendien geheel gratis!